Accesarea si utilizarea site-ului www.invitatii-nunta.net implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Zarali Creativ Design SRL va recomanda sa cititi cu atentie termenii si conditiile pentru o folosire adecvataa site-ului.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica sau juridica ce plaseaza o Comanda

Vanzator: Zarali Creativ Design SRL prin site-ul www.invitatii-nunta.net, nr. de inregistrare Registrul Comertului J12/5010/2018, CUI 40118987, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Alverna nr. 69, ap. 11.

Produse: orice articol de pe www.invitatii-nunta.net , precizate in Comanda, ce urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Produse personalizate: invitatii de nunta, etichete, meniuri, pungi de nunta, lista invitati, plicuri de bani care pot fi personalizate conform cerintelor Cumparatorului, prin tiparirea unui text ales de catre Cumparator.

Comanda: reprezinta acordul dintre Vanzator si Cumparator prin care Zarali Creativ Design SRL se obliga sa livreze produsele, iar Cumparatorul sa achite contravaloarea acestora.

Plasarea comenzii:

Comenzile se plaseaza online, prin urmarea tuturor pasilor de personalizare la produsele ce necesita personalizare, si a formularului de comanda. Firma Zarali Creativ Design SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor aflate pe site. Acestea pot disparea din stocul furnizorului si din acest motiv Zarali Creativ Design SRL isi asuma dreptul de a NU onora un anumit produs sau comanda, in cazul in care produsul respectiv nu este pe stoc la furnizor. In acest caz Vanzatorul il va instiinta pe Cumparator cu privire la acest aspect.

Procesarea comenzii si realizarea produselor personalizate:

Dupa plasarea comenzii Cumparatorul va primi pe e-mail, in maxim 2 zile, macheta grafica cu textul solicitat de acesta. Cumparatorul are obligatia de a citi cu atentie si de a raspunde pe e-mail daca se aduc modificari asupra machetei sau daca aceasta se poate trimite spre tiparire *(acordarea bunului de tipar). Dupa acordarea bunului de tipar de catre Cumparator, Zarali Creativ Design SRL este exonerata de raspundere cu privire la orice greseala legata de text, nesemnalata de catre Cumparator. Cheltuielile suplimentare ocazionate de aceste situatii vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator.

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face in termen de 5-7 zile lucratoare si de 3 zile lucratoare pentru comenzile la care s-a selectat optiunea de Taxa de Urgenta, caz in care se achita suplimentar o anumita suma/comanda.

Toate produsele se livreaza neasamblate, Zarali Creativ Design SRL nu ofera servicii de asamblare. Prin asamblare se intelege pliere, indoire, legat snur sau imbinarea unor componente prin lipire. Taxele de transport vor fi achitate de catre Cumparator si acestea vor fi comunicate telefonic de catre un reprezentant al Vanzatorului

Modalitati de plata

Plata comenzii se realizeaza ramburs, adica in momentul cand Cumparatorul primeste coletul, pentru comenzile ce necesita expediere prin curierat sau posta. Pentru optiunea de ridicare de la sediul firmei comanda se achita in numerar in momentul ridicarii.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare Cumparatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia cu suportarea cheltuielilor directe de returnare. In acest caz clientul va trimite un e-mail la comenzi@invitatii-nunta.net in care va notifica acest aspect.Aceste masuri se aplica produselor ce nu necesita personalizare.

EXCEPTII

Conform legislatiei in vigoare, urmatoarele categorii de produse NU se pot returna:

a) produsele executate dupa specificatiile cumparatorului

b) produsele distinct personalizate

c) produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Zarali Creativ Design SRL prin www.invitatii-nunta.net se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului www.invitatii-nunta.net conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi transmiteti in o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Alverna nr. 69, Bl D6, ap. 11, Cluj-Napoca.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Zarali Creativ Design SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj.