Zarali Creativ Design SRL prin www.invitatii-nunta.net se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului www.invitatii-nunta.net conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. Zarali Creativ Design SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice natura ( defectiuni sau erori ale serverului pe care este gazduit site-ul, actiuni ale tertilor asupra site-ului etc.)

Scopul colectării datelor este:

–  instiintarea cumparatorilor cu privire la situația produselor si comenzilor;
– evaluarea produselor si serviciilor oferite
– activitați comerciale de promovare a produselor si serviciilor de marketing, publicitate, media, cercetare de piata, statistica, urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Datele personale ale utilizatorilor site-ului www.invitatii-nunta.net sunt folosite in special pentru facturarea si livrarea comenzilor plasate de acestia si pentru o colaborare ulterioara optima.

Prin plasarea unei comenzi pe www.invitatii-nunta.net, acceptati neconditionat stocarea, utilizarea si prelucrarea , de catre Zarali Creativ Design SRL, a datelor personale. De asemenea va dati acordul
expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi folosite pentru transmiterea ulterioara a unor materiale promotionale de catre Zarali Creativ Design SRL si pentru ca aceste date personale sa poata fi cedate de catre Zarali Creativ Design SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi transmiteti in o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Alverna nr. 69, Bl D6, ap.11, Cluj-Napoca.