Suntem o echipa de graficieni din Cluj. Pasiunea noastra pentru invitatii si accesorii de nunta ne-a adunat intr-un mic atelier. Scopul nostru este sa va livram invitatii si accesorii de nunta deosebite.

In cazul in care aveti dubii de calitatea produselor va rugam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe detalii. La nevoie trimitem si poze suplimentare fata de cele prezente pe site.

Suntem o firma care ofera seriozitate si incredere. Ca sa fiti siguri de alegerea facuta va oferim Garantia Calitatii. Ce inseamna asta ? In cazul in care nu esti multumit de produsele primite, noi iti oferim banii inapoi. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne precizezi acest aspect.

Un alt aspect ce trebuie sa-l stii este ca firma noastra nu percepe nici un avans pentru comenzi. Totul se plateste Ramburs, adica in momentul cand se primeste coletul. Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat URGENT-CARGUS S.A.  Precizam faptul ca exista unele localitati care nu sunt acoperite de firma de curierat. In aceste cazuri se livreaza prin firma de curierat DPD.